Bakker Media Center in Amsterdam neemt Trigger over!

Twee specialisten op digitalisatie gebied;  Bakker Media Center (BMC) & Trigger, grote spelers in de Nederlandse digitalisatie markt, voortaan onder één dak.

Beide bedrijven gespecialiseerd in het digitaliseren van film, video, audio, foto’s, dia’s en negatieven. Elk met hun eigen specifieke klantenkring.

Na een mooi bedrijf te hebben opgebouwd, besloot Ruud Bijnen, eigenaar van Trigger, dat het dit jaar tijd was om zijn hart te volgen en voor een carrière in de voetbalwereld te gaan.

Met BMC had hij altijd al goed contact en hij zag in BMC de ideale kandidaat om zijn bedrijf over te nemen. In april was de kogel door de kerk; contract getekend en de sleutel overgedragen; Trigger voortaan in handen van BMC.

BMC wordt door deze overname een completer bedrijf. Op gebied van stilstaand beeld heeft zij nu een betere workflow en kan zij nog meer bieden en verwerken dan voorheen. Alles gebeurt nu in eigen beheer. Wat film scannen en video digitaliseren betreft had BMC de afgelopen jaren al flink geïnvesteerd. Met het samengaan van deze twee bedrijven ontstaat een unieke dienstverlening, door de optimale combinatie van de beste workflow, apparatuur, kennis en ervaring.

Trigger Nieuwegein verhuist eind juni 2017 naar de vestiging van Bakker Media Center in Amsterdam. Alle werkzaamheden voortaan onder één dak!

Keienbergweg 83
1101 GE AMSTERDAM ZUIDOOST
Tel: 020-4272027

One Comment:

  1. Onlangs een super 8 film laten digitaliseren. Het resultaat heeft ons enorm verrast
    Prima beeldkwaliteit.
    Mijn dank,
    Jan van Zorge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *