Bakker Media Center aanwezig op de Professional Imaging 2016

Dit jaar is Bakker Media Center aanwezig op de Professional Imaging, een prachtige toevoeging op een beurs waar het draait om de nieuwste snufjes en technieken; we gaan gewoon weer even lekker terug naar het analoge tijdperk!

Onder u zijn waarschijnlijk velen die nog dozen vol foto’s, films en videobanden hebben liggen die niet verloren mogen gaan en waarvan het handig zou zijn deze digitaal beschikbaar te hebben en de beelden makkelijk te kunnen delen, bewerken en bewaren.

BEURSACTIE!

Neem uw oude beeldmateriaal mee naar de beurs en lever het in op de stand van Bakker Media Center. Inleveren op de beurs geeft u 20% korting op uw opdracht! Dit geldt voor het digitaliseren van 8 mm films, videobanden, cameratapes, dia’s, negatieven en foto’s.

Heeft u uw materiaal niet mee naar de beurs? Kom dan naar de stand van Cameranu of Bakker Media Center en vraag om een kortingsvoucher. Met deze voucher kunt tot eind maart 2016 nog profiteren van deze geweldige beursactie. Uw opdracht kunt u dan inleveren bij Cameranu in Urk of bij ons  in Amsterdam.

U vindt ons op stand nr. 86, hal 3.

De beurs vindt plaats in: De Loods, Hart van Nederland – Berencamperweg 12 – 3861 MC Nijkerk

pi-2016-BMC

Comments are closed