Super 8 op dvd

Heeft u nog super 8 films in bezit die u graag op DVD zou willen hebben zodat u ze weer kunt bekijken? Oude films die u graag wilt terug zien op uw nieuwe tv? Bakker Media Center kan u Super 8 film eenvoudig en snel naar DVD overzetten. Door middel van filmscanners zijn wij in staat om uw Super 8 films om te zetten in de hoogste kwaliteit.

Veel families hebben nog super 8 films in het bezit, tientallen jaren geschiedenis is hier op te zien. Waardevol en dierbaar materiaal dat gekoesterd en goed bewaard moet worden voor huidige en komende generaties! Uw super 8 op DVD overzetten is dan ook een goede oplossing om ook het nageslacht te laten genieten van de mooiste en dierbaarste herinneringen.

Wilt u de beelden nog kunnen monteren?

Veel mensen willen de films later nog monteren met een videomontageprogramma. Wilt u dat ook kunnen doen? Laat het dan niet overzetten naar DVD, maar kies voor opslag op USB of externe harde schijf. De bestanden op DVD zijn van iets mindere kwaliteit dan de beelden die wij op USB / externe harde schijf zetten. Heeft u geen idee wat het beste voor u is? Overleg het gerust met ons, wij kunnen u hierin goed adviseren.

Hoe levert u een opdracht in?

Stel u heeft super 8 en dubbel 8 films liggen die u graag door ons laat scannen naar DVD. U wilt vast weten hoe u het aanlevert en wat het kost om uw films te laten scannen.
Het aanleveren kan op verschillende manieren;
– per post
– langsbrengen in Amsterdam
– Op laten halen door onze GLS pick up service (kost 10,00 incl. BTW).

Informatie over het omzetten van Super 8 naar DVD

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het omzetten van super 8 naar DVD?

Mail dan uw vraag/telefoonnummer naar sales@bakkermediacenter.nl en wij zullen u vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Comments are closed